Yesss de datum is geprikt! Donderdag 28 november 2019 organiseert Leren Van Kunst het vierde 'Art Based Learning Ondernemersevent'! Drie op rij in het prachtige Stedelijk Museum Amsterdam en nu in een voormalig klooster. Een mooie gelegenheid om in contact te komen met andere ondernemers. Even out of the office, je rust momentje pakken voor je zelf-uitgekozen-kunstwerk en met mooie ideeën en acties voor je prachtige onderneming weer naar huis...

Wanneer? Donderdag 28 november 2019

Waar? Buitenplaats Doornburgh Maarssen (vlakbij Utrecht) 

Tijd? 10:00 – 15:00 uur 

Prijs? 127,- (excl. btw / ticket fee) >>> koop hier je ticket <<< 

Inhoud? Art Based Learning sessies, Entree Netwerklunch + borrel, Toegang LVK besloten LinkedIn Netwerkclub

Voor wie? Ondernemers 

Art Based Learning

 

Art Based Learning stimuleert creativiteit! Onze samenleving kenmerkt zich door prikkels, drukte en stress. Een wereld zonder WhatsApp, Netflix en Social Media is ondenkbaar. We zijn continu bezig en gunnen onze hersenen geen rust, terwijl juist rust en speelruimte onmisbaar zijn voor de hersenen. Zij zorgen er namelijk voor dat onze hersenen kunnen associëren en verbeelden waardoor zich nieuwe ideeën kunnen vormen. 

Welke skills train je?​​

  • Creatief Denken

    • Uitstel van oordeel​

    • Creatief waarnemen

    • Flexibel associeren

    • Verbeeldingskracht

Laat je inspireren door herkenbare verhalen van de andere collega-ondernemers! 

Netwerken in het museum
 

Netwerken is een belangrijk onderdeel van het ondernemerschap. Voor sommige ondernemers een favoriet onderdeel en voor anderen een struggle. De combinatie met kunst kijken maakt het netwerken persoonlijker en makkelijker. Je leert je collega-ondernemers tijdens het ondernemersevent op een heel snelle en persoonlijke manier kennen door de gezamenlijke ABL-ervaring!