yes tijd voor

vijf crazy facts  enjoy!

1) Lievelings kunstwerk: Nimbus ~ B. Smilde

Dit kunstwerk van Berndhaut Smilde was voor mij het eerste werk waar ik naar keek tijdens mijn eerste Art Based Learning sessie die ik zelf deed. En nog altijd zit dit werk in mijn hoofd. Het is een combinatie van een foto en een video installatie en ik weet nog dat ik het heel bijzonder vond dat ik hier zo lang had voorgezeten! Het verhaal en mijn persoonlijke vraag houden jullie nog even tegoed! 


2) Favo museum NL: Stedelijk Museum A'dam

In Nederland is het Stedelijk Museum voor mij wel echt een van de fijnste musea om te zijn. Natuurlijk de sessies die ik er doe met Leren Van Kunst maar ook persoonlijk kom ik er heel erg graag. Het gebouw, de kunstwerken en als je buiten komt, sta je meteen op het Museumplein en loop ik stiekem ook vaak nog even bij het Rijksmuseum binnen! Wat is jouw favo museum? Heb je nog tips? Deel ze als je het leuk vindt >>>


3) Favoriete DJ: Peggy Gou

Yessss, al ben ik niet vaak in het bruisende nachtleven van Amsterdam te vinden, als ik de kans krijg om *live* te dansen op Peggy Gou haar music, dan ben ik erbij! Wat een energie en heerlijke muziek. Thuis zet ik het ook vaak op om in de flow te komen en tof weetje: Peggy is ook vaak in musea te vinden. Ze laat zich daar altijd inspireren door de kunstenaars en het werk! Check haar insta @peggygou_


4) Lievelings snack: Frietjuuuuh met mayo ;)

Geboren in Seoul, Z-Korea maar opgegroeid in Nederland waar mijn lievelingseten andijvie stampot met spekjes is (mits gemaakt door mijn mama). En mijn favo snack: ab-so-luut-zon-der-twij-fel FRIET met MAYO. Ik word hier thuis ook wel het 'Frietjesmonster' genoemd, dus pas op als ik de buurt ben van jouw frietbakje ;)


5) Mijn guilty pleasure: Alle episodes met Gordon Ramsay

Ironisch  maar waar, deze guilty pleasure kwam naar voren toen ik mega ziek op bed lag: misselijk, koorts, buikpijn...kortom een echte stevige griep. En het enige wat ik de hele dag deed is afleveringen met Chef Gordon Ramsay kijken. En ook nu betrap ik mezelf er nog weleens op dat ik net als 7,4 miljoen andere mensen op zijn Instagram rondhang (@gordongram). Hahaha, don't ask me why, I have no answers! 

Leren Van Kunst  
 

Leren ván kunst ipv over kunst...

Even tijd voor jezelf of met je team...

Tijd voor persoonlijke groei...

En een onvergetelijke museum ervaring...

 

roumayne schepers
Contact
 
Vul je naam en e-mail in en ontvang meteen jouw eerste oefening om jouw creativiteitsspier te trainen... Enjoy! 
let op: bij het achterlaten van jouw naam en e-mail wil ik je attenderen op de privacyverklaring, yeah!
Social Media 
 

Leren Van Kunst is te vinden op instagram, facebook, linkedin en twitter. Gebruik de hashtag #lerenvankunst en deel je ervaringen, super leuk! 

  • Black Instagram Icon
  • Facebook Basic Black
  • LinkedIn
  • Twitter Basic Black

copyright © 2018 roumayne schepers // lerenvankunst.nl // all rights reserved